1. Home
  2. Live.ly Gebruiken
  3. Stream mobiele spellen

Stream mobiele spellen

live.ly voor iOS ondersteunt nu het streamen van mobiele spellen. Je kunt live beelden delen van jezelf terwijl je videospellen speelt en zo je geweldige vaardigheden laten zien. Om een mobiel spel op je apparaat te streamen, volg je de onderstaande stappen:

1. Tik  onderaan de live.ly app, selecteer “more” en tik op “mobiel spel uitzenden” om het spel te kiezen. Als het spel dat je wilt streamen niet op de lijst staat, kun je naar de iOS startpagina gaan en het spel direct openen.

2. Tik op de “stream”-knop op de startpagina van het spel of in de speelinstellingen (de “stream”-knop kan in verschillende spellen op verschillende plaatsen zitten) en selecteer live.ly.

De stream-knop (***) in Asphalt 8 zit bijvoorbeeld op de startpagina:

3. Bewerk je beschrijving, tik op “ga live” en selecteer “OK” als je spel app je om toegang tot je camera vraagt.

• Asphalt 8
  • Vainglory,Nitro Nation Online
  • Buddyman Run
  • Pixel Starships
  • Frozen Frenzy Mania – Match 3
  • Heroes Tactics
  • Modern Combat 5
  • Biltz Brigade
  • Dream League Soccer
  • Lock The Block
  • The World 3
  • Duet Game
  • High Speed Police Chase
  • Basket Fall
  • Ball Tower
  • Oz: Broken Kingdom
  • ReRunners: Race for the World
  • RAID HQ
  • MARVEL Avengers Academy
  • Step On Gregg
  • Phoenix II
  • Hungry Babies Mania
  • Summoners Fantasy
  • Bean Dreams
  • Olympus Rising
  • Vertigus
  • Hyper Heroes
  • Tower Dash
  • Lock The Block,The World 3: Rise of Demon
  • High Speed Police Chase
  • Rerunners: Race For The World
  • Summoners Fantasy
  • Step On Gregg
  • Hungry Babies Mania: Pet Puzzle Match 3 Game