1. Home
  2. Live.ly Gebruiken
  3. Start een live.ly Uitzending

Start een live.ly Uitzending

Zorg er eerst voor dat je de live.ly app op je apparaat geïnstalleerd hebt. Als je dat nog niet gedaan hebt, ga dan naar de Apple App Store of de Google Play Store en zoek naar “live.ly”.

Volg de onderstaande stappen om live te gaan:

1. Open de live.ly app en tik op “inloggen”. Als je al ingelogd bent bij musical.ly kun je doorgaan door simpelweg te tikken op “doorgaan als [your musername]”.
  2. Je kunt kijken welke van je vrienden op live.ly zitten door te tikken op “telefooncontact” om ze zo te vinden. Je zult gevraagd worden om je telefoonnummer te verifiëren. Je kunt ook “verbinden met facebook” selecteren, waarna je gevraagd wordt om in te loggen op facebook. Als je deze twee stappen op dit moment niet wilt doorlopen, druk dan op “klaar” in de rechterbovenhoek van de “vind mensen”-pagina.
  3. Tik op  onderin het hoofdscherm en selecteer “live uitzending” om je live.ly sessie te starten.
  4. Geniet van je live.ly uitzending met je vrienden!

Als je een foutmelding ziet over compatibiliteitsproblemen met je apparaat, ga dan naar dit artikel.