1. Home
  2. Live.ly Gebruiken
  3. Nodig je vrienden uit als gast

Nodig je vrienden uit als gast

Met de gast-functie kun je andere gebruikers uitnodigen als videogast tijdens jouw uitzending op live.ly. Volg de onderstaande stappen om iemand uit te nodigen als jouw videogast:

1. Start je live.ly uitzending en wacht tot je vrienden online komen.
  2. Tik op de musername van je vriend(in) op het scherm.
  3. Tik op de  aan de rechterkant van de profielfoto van je vriend(in) om een gastuitnodiging te sturen.
  4. Wacht tot je vriend(in) de uitnodiging accepteert en zich bij jouw uitzending voegt.