Munten kopen

Muntensets kunnen verkregen worden via in-app aankopen. Je kunt deze munten gebruiken om virtuele cadeaus te kopen en deze op te sturen om zo je favoriete musers te steunen tijdens hun live.ly uitzendingen of op hun kanalen.

Volg de onderstaande instructies om munten voor live.ly te kopen:

• Op musical.ly:
  1. Open de musical.ly app, ga naar je profielpagina en tik op het instellingen-icoontje in de rechterbovenhoek.
  2. Scrol omlaag in het menu en tik op “mijn munten”.
  3. Selecteer het aantal munten dat je wilt hebben.
  4. Rond de aankoop af via iTunes of Google Play. Om veiligheidsredenen moet je je telefoonnummer bevestigen voor je eerste aankoop.
  • Op live.ly:
  1. Open de live.ly app en selecteer een uitzending die je wilt zien.
  2. Op de uitzendingspagina tik je op het cadeau-icoontje in de rechterbenedenhoek.
  3. Tik op “koop munten” en selecteer het juiste aantal munten.
  4. Rond de aankoop af via iTunes of Google Play.

Om veiligheidsredenen moet je je telefoonnummer bevestigen voor je eerste aankoop.