Geschorste Account

musical.ly’s platform werkt met een automatisch anti-spamsysteem dat om verschillende redenen geactiveerd kan worden. Daarom raden we gebruikers af om profielfoto’s te uploaden met daarin het musical.ly logo of de kroon. Daarnaast zullen beschrijvingen met de sleutelwoorden “gratis selectie/fan/kroon” ons anti-spamsysteem ook activeren.

Ook het plaatsen van een groot aantal likes en opmerkingen in een korte tijdsperiode zal bepaalde rechten van je account uitschakelen gedurende 3 dagen.

Als je de notificatie “Toegang Geschorst voor deze Account” ontvangt en vindt dat dit een fout is, stuur dan een e-mail met je gebruikersnaam (musername) en alle relevante informatie over het gebruik van de account in kwestie naar antispam@musical.ly (deze kun je vinden in de profielpagina van onze app, onder je profielfoto, getoond als “@xxxxx”). We zullen je account handmatig ontgrendelen als de doorgegeven informatie bevestigd is door ons team.