Film een kanaal

Het 24-uurs Kanaal is een nieuwe manier om video’s met je vrienden te delen. Deze korte video’s zijn voor iedereen beschikbaar gedurende 24 uur en zullen daarna automatisch verdwijnen. Om een kanaalvideo op te nemen, volg je de onderstaande stappen:

1. Tik op    aan de onderkant van het hoofdscherm en selecteer “meer” en dan “live moment” om je video op te nemen.

2. Voeg een filter of tekst toe, of maak een live peiling.

3. Tik op de paarse pijl op de voorbeeldpagina om je kanaal te uploaden.

Let op dat iedere gebruiker standaard een live opmerking bij je kanaal video’s kan achterlaten. Je kunt de toestemming voor opmerkingen veranderen in de live.ly instellingen (live.ly instellingen – live opmerkingen).