Wachtwoord wijzigen

Als je bij musical.ly geregistreerd bent met je e-mailadres of je telefoonnummer, kun je je wachtwoord resetten door de onderstaande stappen te volgen.

• Als je nog ingelogd bent:
  1. Ga naar je profielpagina
  2. Tik op    in de rechterbovenhoek
  3. Scrol naar beneden in het menu en selecteer “Wachtwoord wijzigen”
  4. Voer je huidige wachtwoord en een nieuw wachtwoord in en tik op “Wijzigen”
  • Als je uitgelogd bent:
  1. Selecteer “Log in”
  2. Tik op “Vraag hulp om in te loggen” om “E-mailadres” of “Telefoonnummer” te selecteren
  3. Voer je e-mailadres in en een link om je wachtwoord te resetten wordt naar je e-mailadres gestuurd / Voer je telefoonnummer in en een bevestigingscode wordt naar je telefoon gestuurd
  4. Als je onze e-mail niet ontvangen hebt, controleer dan je spelling en je ongewenste e-mail
Sign Up via Facebook, Instagram or Twitter

Als je bij musical.ly geregistreerd bent met je Facebook of Twitter account en je wachtwoord vergeten bent, ga dan naar Facebook of Twitter om daar je wachtwoord te resetten.

Om je inlogmethode te controleren, ga naar this article.