App Cache Leegmaken

musical.ly kan meer intern geheugen gebruiken dan andere apps op je telefoon, omdat de bekeken video’s op je telefoon opgeslagen worden. Dit maakt je musical.ly ervaring sneller omdat je ze niet opnieuw hoeft te laden.

Als je denkt dat musical.ly teveel ruimte in beslag neemt en je meer ruimte vrij wilt maken op je apparaat, kun je de onderstaande stappen volgen:

1. Ga naar je profielpagina binnen de muscial.ly app

2. Tik op    en selecteer “Instellingen” in de rechterbovenhoek

3. Scrol naar beneden in het menu en tik op “Cache leegmaken”