1. Home
  2. Pomocí muzical.ly
  3. Rozdíl mezi veřejnými a soukromými videy

Rozdíl mezi veřejnými a soukromými videy

Videa na musical.ly se dělí do dvou kategorií:

  • Veřejná videa: Veřejná videa se nahrávají na náš server a nesmažou se, ani když si aplikaci odinstalujete. Ostatní uživatelé si je mohou prohlížet, dokud budete mít v nastavení aplikace nastaven účet jako veřejný. Nastavíte-li si účet jako soukromý, budou si vaše videa moci prohlížet pouze vaši fanoušci.
  • Soukromá videa: Kvůli zajištění bezpečnosti se soukromá videa ukládají pouze do vašeho přístroje a pokud si aplikaci odinstalujete, budou smazána. Tato videa se nezobrazují veřejně a přístup k nim máte pouze vy. Najdete je ve složce „Soukromá videa“ dole na své profilové stránce.

Soukromá videa lze zveřejnit později. Mezitím si je můžete uložit do galerie na svém telefonu. Soukromá videa nejsou uložena na našem serveru, než si tedy aplikaci odinstalujete, ujistěte se, že jste si je všechna uložili do kamery/galerie.

Was this article helpful?

Related Articles